01 november 2016

Eventonline prominent aanwezig op Festivak

by Mice Magazine October 30, 2016

Op 9 en 10 november a.s. gaat Festivak door in de Nekkerhal te Mechelen. Festivak is hét platform voor de totale evenementensector. Eventonline neemt deel als mediapartner van deze vakbeurs. Bijgevolg zullen de zaakvoerders van Eventonline, ‘MICE Brothers’ Erik Wood en Olivier Wauters, ter plaatse prominent aanwezig zijn met een heuse mediastand. Deze stand wordt opgezet in samenwerking met de verschillende Festivak-partners van Eventonline. Zo staat ‘Soundfield’ borg voor de juiste belichting en geluid op de stand. ‘Deco-Fact’ ziet erop toe dat de stand van Eventonline er perfect uitziet terwijl cateraar ‘Belgocatering’ ervoor zorgt dat de hongeren worden gespijsd en de dorstigen gelaafd tijdens hun bezoek op de stand. Tenslotte zal ‘DB Video’ alle activiteit op film vastleggen.

“Festivak is voor ons vooral een netwerkbeurs”, aldus Erik Wood, CEO van Eventonline. “Onze stand wordt een informele ontmoetingsplaats voor een ongedwongen babbel met en tussen onze klanten.”

Nieuw op Festivak is alvast het MICE-plein. “We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van deze ‘MICE-hub’ op de vakbeurs”, voegt Olivier Wauters eraan toe. “De aanwezigheid van een hele schare grote spelers van de Belgische MICE-sector betekent ongetwijfeld een meerwaarde voor deze vakbeurs.”

Iedereen is uiteraard welkom op stand 121 van Eventonline. Registreer alvast via deze link: https://www.eventpartners7.nl/ogz/Registratie/event/festivak-be

Stand Eventonline

 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de eventbranche in uw inbox?SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Experience Event Online Instore & Livecomm