27 oktober 2016

ACC Belgium – ‘Hoe brief ik een eventbureau’

In de workshop 'Hoe brief ik een eventbureau' van ACC Belgium leren adverteerders en eventplanners hoe een briefing te schrijven voor de organisatie van een bedrijfsevenement, congres, productlancering, seminarie, jubileum, personeelsfeestje, teambuildingactiviteit, ... Er worden 'best practices' getoond en je wordt uitgedaagd om de beste briefing ooit te schrijven.

Het wordt een bijzonder praktische opleiding, op maat van junior en senior managers. Op basis van casestudy's van Belgische en buitenlandse adverteerders leer je een correcte briefing te schrijven, in een taal die zowel commerciële als creatieve eventplanners begrijpen.

Hoe weet je zeker dat alle cruciale elementen in de briefing staan? Tijdens deze Masterclass wordt een checklist gedeeld met praktische en nuttige informatie om aan jouw evenementenbureau door te geven.

Topics:

  • Verhaal over de organisatie van een geweldig evenement
  • Wat bederft een goede briefing?
  • Wat maakt een briefing geweldig en uitdagend?
  • Casestudy
  • Tips voor de correcte briefingformule
  • The Competition Charter

Na het volgen van deze workshop zal je merken dat hoe beter een briefing is opgesteld, hoe minder tijd je verliest met het beantwoorden van vragen tijdens of na de briefing. Je verhoogt bovendien de kans dat het bureau met ideeën komt die aan je verwachtingen voldoen. Lees meer op: http://www.festivak.be/nl/programma/2016/11/09/masterclass-event-briefing

Anik van Bellegem

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Altijd het laatste nieuws over de beurs en de eventbranche in uw inbox?SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Event Online Experience Instore & Livecomm