The FungroupStandnr: 217 Hoofdactiviteit: Attractieverhuur

The Fungroup

Spanning, sensatie, glitter & glamour, een wereld vol fun. Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! Wij zijn ondertussen al 26 jaar gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties en willen iedereen nog steeds verrassen met unieke ervaringen. Veiligheid staat daarbij steeds voorop; al onze attracties beschikken over de hoogste veiligheidscertificering. Dit in tegenstelling tot een Nederlandse collega waarbij de activiteiten al enkele malen werd stilgelegd door het ontbreken van de nodige veiligheidskeuringen.
 
www.fungroup.be
 
Benji-Fun
 
Benji-Fun is de verhuurder van extreme attracties en heeft alles in huis om om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Benji-Fun heeft het allemaal. No guts, no glory!
 
www.benji-fun.com
 
Fun-Fun
 
Met de superleuke attracties van Fun-Fun wordt jouw evenement echt bijzonder. Veel plezier is gegarandeerd. Bij Fun-Fun huur je de leukste attracties, geschikt voor jong en oud. Van spelkussens tot opblaasbare glijbanen en van competitie attracties tot feestmateriaal, sinds 2006 is Fun-Fun de leverancier om jouw evenement een extra dimensie te geven. Al de attracties van Fun-Fun zijn personaliseerbaar in functie van ieders merk om deze in te zetten in een promotour. Kortom, wat je wensen ook zijn om je
evenement te laten slagen, Fun-Fun heeft hierin zijn naam niet gestolen.
 
www.fun-fun.be
 
Rent-a-Stage
 
Rent-a-Stage is de ontwikkelaar van mobiele podia, die op iedere locatie binnen de 3 uren zijn opgebouwd. Niet enkel de concertpodia met het klassieke karakter, maar ook diverse modellen met boogstructuur zorgen voor meer uitstraling van uw evenement. De podia van Rent-a-Stage kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden, van transparent tot zwart of met gepersonaliseerde zeilen. Daarnaast lenen deze podia zich er ook volledig toe om een special decoratie te voorzien in het thema van het event. Naast het leveren van podia voorziet Rent-a-Stage alle mogelijke faciliteiten, gaande van Layher, Change-Over, Front-Of-House, Catwalk,… Alles wat je nodig hebt voor een fantastische performance.
www.rentastage.be 
 
Kerkhofs Tent-Renting
 
Kerkhofs Tent-Renting biedt onze klanten een ruim aanbod aan tenten in diverse maten en modellen gaande van party-tent tot kadertent. Onze tenten zijn niet enkel voorzien van de standaardbenodigdheden maar bij ons heeft u ook de keuze om de tenten te laten aankleden met zwarte zeilen aan de binnenkant en witte zeilen aan de buitenkant. Dit om de lichtdoorlatendheid te beperken wat visuele presentaties ten goede komt.
De tenten van Kerkhofs Tent-Renting zijn steeds leverbaar met dichte wanden, wanden met ronde ramen of landscape ramen. De tenten zijn tevens te verkrijgen met transparante wanden. We verankeren onze tenten steeds met gewichten of piketten in de grond. Op die manier kunnen we de veiligheid garanderen. Al onze tenten kunnen gekoppeld worden om op die manier een groter oppervlak te betrekken.
Voor elk event, leveren wij de juiste tent.
 
www.kerkhofstentrenting.be
 
Dinner in the Sky
 
Als het ietsje specialer, exclusiever en buitengewoner mag zijn, brengen wij jou daar waar the sky the limit is! Spectaculair dineren met 22 gasten op een hoogte van 50 meter terwijl je op culinair topniveau verwend wordt en geniet van een fenomenaal uitzicht op de omgeving. Dinner in the Sky is
ondertussen actief in meer dan 55 landen. Maar dat is nog niet alles…
 
Wij bieden jullie ook Santa in the Sky, oftewel een nieuw winters concept.
Santa in the Sky is een wereldprimeur waarbij de Dinner in the Sky wordt
omgetoverd tot de enige echte slede van de kerstman. Dit nieuwe concept met zelfs
rendieren vooraan biedt plaats aan 16 gasten die op een comfortabele manier
kunnen genieten van het winters décor op een door u gekozen locatie. Sfeer,
beleving en genot staan centraal in dit zeer mooi gedecoreerd kerstconcept.
 
www.dinnerinthesky.be


http://www.fungroup.beSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online Instore & Livecomm RENTIT Experience