Roelino Prod.Standnr: 559 A Hoofdactiviteit: Een online platform met vakgerichte informatie en community

Roelino Prod. (Roel van Dongen) komt met een primeur van een geheel nieuw concept: Performers Platform! Na de succesvolle introductie van de sitecluster Straattheater.nl tijdens de afgelopen AEB in Eindhoven heeft zijn initiatief zich doorontwikkeld tot een platform waar zeer gerichte en uitgebreide vakinformatie wordt aangeboden. Dit platform bevat tevens een Social Media netwerk met dezelfde functionaliteiten als Facebook, maar dan exclusief voor artiesten, muzikanten en andere performers.
Performers Platform is tevens gekoppeld aan een compleet en professioneel forum dat samen met de mogelijkheden van de interactieve community een erg sterke combinatie oplevert met veel mogelijkheden!
Kortom: een online-initatief waar men niet meer omheen kan! Onthoud de naam met bijbehorende website. Tijdens deze vakbeurs wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en kunt u zich voor een account aanmelden. Reden genoeg om de beurs en de stand van Roelino Prod. te bezoeken.....Neem contact op met deze exposant
http://www.performersplatform.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online Instore & Livecomm RENTIT Experience