Nico de VerhalenmanStandnr: 554 Hoofdactiviteit: Verhalenverteller
Nico de Verhalenman is al 25 jaar een begrip in de wereld van de verhalen vertellers. Door zijn lange ervaring weet hij voor elke gelegenheid wel een passend woord of kent hij een verhaal dat van toepassing is op de situatie.
In het begin van zijn vertel loopbaan specialiseerde hij zich in Amerikaanse Indianen. Die specialisatie is inmiddels uitgegroeid tot expertise op het gebied van die cultuur. Ondertussen is er e.e.a. bijgekomen, ook doet hij nu presentaties en geeft colleges. Nico verdiepte zich in herontwikkeling van stedelijke gebieden en kan daar scherpe presentaties over doen als het gaat om duurzame ontwikkelingen. Hij heeft zich ontpopt als een uitstekende stadsgids in zijn geboortestad Rotterdam en is verbonden aan het beroemde Hotel New York als "portier met een verhaal"
Nico is een uitstekend entertainer die op een bijzonder innemende manier jong en oud aan zijn lippen bindt als hij gaat vertellen. Of het nu gaat over het vertellen van sagen en legendes uit de wereld van de Indianen, Ierland of de maritieme wereld, lezingen of hij staat een college te geven op Nijenrode, Erasmus Universiteit of Hoge School Rotterdam, zijn luisteraar weet al snel dat er dan een man voor hen staat die echt iets te vertellen heeft. 


http://www.verhalenboot.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Instore & Livecomm Event Online Experience