Melis Events bvbaStandnr: Centraal Beursterras + 339 Hoofdactiviteit: Publiekscatering en verhuur tenten en feestmaterialen

Ons bedrijf staat vooral bekend als cateraar voor grote en kleine publieksevenementen, personeelsfeesten en fuiven. Maar we zijn meer dan dat. Melis Events is een all-roundbedrijf dat antwoord kan geven op al uw logistieke vragen bij het organiseren van uw evenement.

Daarom willen we u beter leren kennen. Graag schuiven wij met u aan tafel om het totale aanbod van Melis Events en onze werkwijze breder toe te lichten. Laat ons samen kennis maken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een afspraak maken kan heel éénvoudig met een mail naar tom@melis-events.be. 

Publiekscatering is niet onze enige troef. Melis Events is één van de grootste tentenverhuurders in de provincie Antwerpen en is verhuurder van een groot aanbod feestmaterialen (tafels, stoelen, bestekken, heaters, koelingen, bain-marie,...). Daarnaast hebben we onze eigen springkastelen.

Kortom: bij Melis Events kan je terecht voor een interessante total-package deal. Geen 10 onderaannemers, slechts één aanspreekpunt voor al uw logistieke uitdagingen.Neem contact op met deze exposant
http://www.melis-events.beSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online Instore & Livecomm Experience RENTIT