Meet in MechelenStandnr: 126 Hoofdactiviteit: Congresbureau

Mechelen: verrassend, veelzijdig, vlakbij.

 
 
De organisatie van een event vraagt tijd en kennis. Tenzij je je laat adviseren door de specialisten van het congresbureau ‘Meet in Mechelen’. Zij kennen de stad en haar omgeving door en door. En verlenen je graag advies op maat. Helemaal gratis.
Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen! www.meetinmechelen.be
 
Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Vanuit de nationale luchthaven sta je in amper 11 minuten in Mechelen. Ook vanuit de buurlanden ben je in een vingerknip in de stad. Mechelen is voor iedereen makkelijk en vlot bereikbaar.
 


 
In de gezellige en historische binnenstad ligt alles op wandelafstand. Je kan er vergaderen in een voormalige brouwerij, in het groen of in een loft. Vlakbij kan je overnachten in een designhotel, een wellnesshotel, ja zelfs in een voormalige kerk.
 
Mechelen, da’s business én pleasure. Gedaan met saaie meetings. Combineer je vergadering met een originele activiteit of teambuilding. En ontdek ondertussen de hoogtepunten van deze stad. Onderweg kijk je je ogen uit. Historische gebouwen en smalle straatjes voeren je terug in de tijd. Charmante horecazaken en gezellige pleintjes en terrasjes nodigen je uit om Mechelen te proeven. Mijmer gerust een stukje weg, want het centrum is autoluw en dus rustig. 
 
 


Neem contact op met deze exposant
http://www.meetinmechelen.beSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Experience Event Online Instore & Livecomm