Locker CompanyStandnr: 424 Hoofdactiviteit: Verhuur van Lockers
Locker Company verhuurt lockers voor festivals, (sport)evenementen,bedrijven, instellingen, en beurzen. Hierbij kunnen wij verschillende modellen lockers aanbieden van de standaard sleutel lockers tot elektronische lockers met pincode die over de nieuwste RFID en NFC techniek beschikken. Daarnaast kunt u bij ons XL lockers en laptop lockers huren en beschikken wij over draagbare telefoon opladers. Door ons servicegerichte systeem bespaart u flink op personeel/vrijwilligers voor garderobe, zijn spullen veilig opgeborgen en ten alle tijden toegankelijk, en wachttijden gering. In de afgelopen jaren hebben wij al mooie evenementen van lockers mogen voorzien zoals Lowlands, Parookaville, Rock Werchter en Reverze.
 
 
Locker Company heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om het uitvoerend personeel achter de servicebalie, de crew voor de levering, op- en afbouw, of om een persoonlijk gesprek met een van onze accountmanagers? Wij denken graag met u met u mee en zijn er immers om uw organisatie en uw bezoekers te ontzorgen. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarnaast denken wij graag mee over hoe onze lockers passen in het totale belevingsbeeld van uw evenement en bieden wij alleen maar hoge kwaliteit locker kasten aan. Door onze unieke bokken kunnen wij bij uw evenement ook lockers integreren in de hekkenlijn, wat u bespaart in (tent)ruimte en kosten.
 
 
Locker Company biedt haar lockers aan met Dry Hire- of Full Service-mogelijkheid. Bij Dry Hire draagt Locker Company zorg voor het transport en de plaatsing van de lockerkasten. De organisatie is zelf volledig verantwoordelijk voor de verdere afhandeling, zoals signings, achtergebleven spullen en personeel. De Full Service variant voorziet in de volledige afhandeling: naast transport en plaatsing, signings en wisselgeld zorgen wij voor de afhandeling van achtergebleven spullen en leveren wij bekwaam servicepersoneel; allemaal bij de prijs in begrepen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar lockers met afwijkende productspecificaties? Wenst u een (semi-)permanente oplossing of een oplossing voor een langere termijn? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, of bezoek ons op onze beursstand nummer 424 op Festivak 2016 te Mechelen. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw evenement.


Neem contact op met deze exposant
http://www.lockercompany.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Experience Event Online RENTIT Instore & Livecomm