L!nQ Crew ServicesStandnr: 424 Hoofdactiviteit: Wij leveren en bemiddelen personeel voor de media- en evenementenindustrie
Sinds de oprichting in 2006 is L!nQ Crew Services uitgegroeid tot een welbekende partner met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid bij projectmatige inzet van tijdelijk personeel en het bemiddelen van freelancers.
  
Gedurende de jaren heeft L!nQ Crew Services een behoorlijke staat van dienst opgebouwd en hebben we mogen werken aan de realisatie van prachtige evenementen, waaronder Pinkopop, Lowlands, North Sea Jazz, Giro 'd Italia, Tomorrowland, ADE, AFAS Tennis Classics en local hands voor diverse tourproducties w.o. André Rieu, Justin Bieber en Years & Years.
 
Deze projecten hebben we mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers, zoals LOC7000, Thearent, StageCo, Purple Group, Focus, Stagelight, Euro Tec, Gigant International en Xymio. Zij kunnen rekenen op kwalitatieve en communicatief vaardige crew, die niet bang zijn om nét dat beetje extra te leveren in hun werk. Door onze gespecialiseerde crew kunnen wij een groot aanbod in diensten bieden zoals heftruckchauffeurs, catering hands, podiumbouwers, stagehands en stoffeerders.


Neem contact op met deze exposant
http://www.linqeventgroup.nl/SPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online RENTIT Experience Instore & Livecomm