Klinkt Goed GehoorbeschermingStandnr: 193 B Hoofdactiviteit: Gehoorbescherming
Klinkt Goed is de gehoorbeschermingspecialist voor muzikanten, organisatoren van events en muziekliefhebbers. Klinkt Goed staat voor kwaliteit, service en garantie op maat! Voor het aanmeten van de gehoorgang komen wij persoonlijk langs. Omdat wij geen winkels hebben kunnen wij persoonlijke service op locatie bieden. Wij garanderen de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en zonder extra kosten, dus ook geen voorrijkosten!Wij komen zelfs langs voor één aanmeting.
 
Gehoorbescherming van Klinkt Goed is voorzien van unieke keramische filters. Deze zijn reeds 25 jaar de beste in de markt en zorgen voor de beste demping met behoud van een kristalhelder geluid. Hierdoor is het alsof u gewoon het volume zachter zet. Gesprekken in een rumoerige omgeving zijn zelfs beter te verstaan, er is minder druk op je oren en dus ben je minder snel vermoeid. Onze gehoorbescherming beschermt het gehoor met een optimaal draagcomfort, en het beste behoud van de geluidskwaliteit.
 
De specialisten van Klinkt Goed staan op veel festivals met universele gehoorbescherming van Nonoise Music. Daarnaast maken wij gehoorbescherming op maat voor organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche. Zoals mensen van de organisatie, artiesten, horeca, licht & geluid, etc. Met gehoorbescherming van Klinkt Goed ben je verzekerd van kwaliteit in comfort en in geluid!


Neem contact op met deze exposant
https://www.klinktgoed-gehoorbescherming.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Instore & Livecomm Experience Event Online RENTIT