ICS Nederland b.v.Standnr: 319 Hoofdactiviteit: Evenementen schoonmaak
Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.
 
Niet met een opgeheven vingertje, maar met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken hoe we dit steeds beter kunnen doen, zoals met een klantenpanel app om tevredenheid te meten en tips op te halen. Of met de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op de schoonbeleving. Of met vuilnisbakken beschilderd met kunst zodat ze opvallen: Beeldend Schoon noemen we dat.  Als zo’n oplossing werkt en als het weer schoon is, kunnen we daar ook echt van genieten.
 
Daarom zeggen wij: ‘Let’s keep it clean’. Het is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan reizigers, scholieren, mensen op de kantoren of huurders van woningcorporaties. Aan de mensen met wie wij werken. Eigenlijk iedereen. Nou ja, behalve dan de allerkleinsten op de kinderopvang waar we ook schoonmaken. Die houden we met liefde nog een tijdje vrij. Maar voor de rest: let’s keep it clean. 


http://www.icsgroep.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Event Online Experience Instore & Livecomm RENTIT