HartendamesStandnr: 557 Hoofdactiviteit: Entertainment dat loopt!
Hartendames
Evenementen die een ludiek tintje kunnen gebruiken, fleuren op met Hartendames. Want Hartendames biedt interactieve, mobiele acts met een scheutje theater. Sympathieke acts die het ijs breken. Die de ogen van uw gasten doen twinkelen, de tongen losmaken en de harten verwarmen. In de act kan een spel-element verpakt zitten, een leerdoel of een zakelijke boodschap. Als wandelend buffet kunnen er hapjes en drankjes geserveerd worden. Beurzen, bijeenkomsten, feesten, festivals… Het loopt beter met Hartendames.
 
Acts op maat
Vergroot de vuurkracht van uw merk. Benader klanten attractief. De ‘brand acts’ van Hartendames representeren op een hoogst originele manier de huisstijl van uw organisatie. Zet ze in als blikvanger op beurzen, bedrijfsevenementen en borrels. In combinatie met give-away, ludieke act of interactief spel. Alles is bespreekbaar met Hartendames!
 
Entertrainment
Hartendames weet als geen ander verbindingen te leggen tussen mensen, óók op de werkvloer. Met humor en oprechte aandacht komen de verhalen los. Laat medewerkers in het zonnetje zetten door De Complimenten Dames. Deel verhalen met elkaar en De Koffiedames tijdens de koffie (of thee). Trommel Ecolien en Durabella op en check hoe groen uw hart is. Met Hartendames haalt u verrassend entertrainment in huis!
 
  


Neem contact op met deze exposant
http://www.hartendames.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
RENTIT Experience Instore & Livecomm Event Online