PavilionRexStandnr: 307 Hoofdactiviteit: Verhuur van brandveilige stretchtenten

PavilionRexverhuurt hoge kwaliteit stretchtenten op basis van het Flexsile Fabrics stretchdoek; M1 brandveilig gecertificeerd volgens NEN EN 13782:2015 "Temporary Structures Tents ¬Safety". Alle stretchtenten hebben een geldig certificaat!

De PavilionRex stretchtenten
Door de rekbaarheid van het materiaal kan de stretchtent op veel verschillende manieren opgebouwd en afgespannen worden. Hierdoor kunt u de tent aanpassen aan bijna iedere omgeving.
 
PavilionRex voorziet u van de beste keuze stretchtent passend bij uw evenement. Of het nu gaat om bescherming tegen zon, regen en wind of uitbreiding van ruimte voor een intiem samenzijn. De gezelligheid van de beschutte omgeving geeft uw evenement een extra sfeer. Enjoy your Space.
 
Van een strak design tot een meer organische opstelling, de tent geheel open of een deels gesloten, de mogelijkheden van een stretchtent zijn eindeloos.
Door de veelzijdigheid van onze stretchttenten zijn deze zeer geschikt om te huren
voor creatieve ideeën en concepten. Onze stretchtenten worden gehuurd voor festivals en evenementen, bruiloften en feesten, zakelijke events en horea activiteiten. Laat u inspireren door deze bijzonder sfeervolle tenten en creëer de stijl die past
bij uw evenement of locatie. Wij kunnen u hierin altijd adviseren.
 
PavilionRex levert aan horeca, eventorganisaties en particulieren.


Neem contact op met deze exposant
http://www.pavilionrex.nlSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Instore & Livecomm RENTIT Experience Event Online