Eventonline - Venues Online - Mice MagazineStandnr: 121 Hoofdactiviteit: Online MICE Platform
@import url(/app_themes/backoffice/cutesoftcustom.css);

Eventonline (www.eventonline.be) is al 12 jaar dé online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten.

Venues Online en Eventonline zijn de snelste, slimste en leukste resp. venue locator én eventsite op het internet.

Beide fora ogen fris en zijn overzichtelijk gestructureerd. Met de vele en krachtige zoek-, selectie- en voorkeursopties vindt u in geen tijd precies wat u zoekt.

Beide sites worden dagelijks ook geüpdatet en om het rendement van onze adverteerders nog te verhogen, sturen wij regelmatig nieuwsbrieven uit naar 35.000 Belgische klanten.

Onze abonnees worden gezien, online en offline. Eventonline en Venues Online zijn gegroeid vanuit een jarenlange passie voor alles wat met entertainment, unieke locaties en toeleveranciers te maken heeft.

De bezielers achter beide projecten: Erik Wood en Olivier Wauters. Bijna 12 jaar actief in online marketing en daarmee een van de pioniers op dit vlak in België. Al hun knowhow en ervaring brengen ze vandaag opnieuw samen in www.mice-magazine.com, de meest complete online news site over de MICE sector.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info via info@eventonline.be / info@venuesonline.be of via +32 474 46 72 91 (Erik Wood – Managing Director)Neem contact op met deze exposant
http://www.eventonline.beSPONSOR
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
Informeer naar de mogelijkheden
Eventplanner
Instore & Livecomm Event Online RENTIT Experience